Elverum Handelspark fiks ferdig!

Det var med brask og bram at de siste butikkene i Elverum Handelspark (EHP) i går åpnet dørene. Fra tidligere har Power åpnet sine lokaler på det siste byggetrinnet i EHP. I går var det Rusta og Thansen sin tur.

Rusta lovet ut gavekort til verdi av kr. 1000 til de 100 første fremmøtte. Det bidro til at over 260 personer sto i kø utenfor Rusta når dørene åpnet kl. 09:00. Den første i køen hadde da stått der i over 10 timer! Dette er butikk nr. 31 i Norge, og 150 i Rusta. Thansen åpnet dørene sine like etterpå med også en solid kø utenfor. Det ble en festaften for de to butikkene.

Mye er skjedd på Prestmyrbakken siden spaden ble satt i jorda for snaue 3 år siden. Her er et lite bildegalleri fra byggingen.


Gratulerer med vel gjennomført byggeprosess og et flott handelssentrum for Elverum.